other
Kërko
Shtëpi Kërko

 • Teknologjia e projektimit të PCB
  • 05 korrik 2021

  Çelësi i dizajnit të PCB EMC është të minimizohet zona e rikthimit dhe të lejohet që shtegu i rikthimit të rrjedhë në drejtimin e dizajnit.Problemet më të zakonshme të rrymës së kthimit vijnë nga çarjet në planin e referencës, ndryshimi i shtresës së planit të referencës dhe sinjali që rrjedh nëpër lidhës.Kondensatorët kërcyes ose kondensatorët shkëputës mund të zgjidhin disa probleme, por impedanca e përgjithshme e kondensatorëve, viave, jastëkëve...

 • Procesi i prodhimit të bordit shumështresor të bakrit të rëndë
  • 19 korrik 2021
  Manufacturing Process of Heavy Copper Multilayer Board

  Me zhvillimin e shpejtë të elektronikës së automobilave dhe moduleve të komunikimit të energjisë, pllakat e qarkut me fletë bakri ultra të trashë prej 12 oz e lart janë bërë gradualisht një lloj pllakash të veçanta PCB me perspektiva të gjera tregu, të cilat kanë tërhequr gjithnjë e më shumë vëmendjen dhe vëmendjen e prodhuesve;Me aplikimin e gjerë të pllakave të qarkut të printuar në fushën elektronike, kërkesat funksionale...

 • Mësoni rreth llojeve të ndryshme të PCB-ve dhe avantazheve të tyre
  • 04 gusht 2021
  Learn About Different Types of PCBs and Their Advantages

  Një tabelë e qarkut të printuar (PCB) është një tabelë e hollë e bërë nga tekstil me fije qelqi, epoksi të përbërë ose materiale të tjera të laminuara.PCB-të gjenden në komponentë të ndryshëm elektrikë dhe elektronikë si biper, radio, radarë, sisteme kompjuterike, etj. Në bazë të aplikacioneve përdoren lloje të ndryshme PCB-sh.Cilat janë llojet e ndryshme të PCB-ve?Lexoni për të ditur.Cilat janë llojet e ndryshme të PCB-ve?PCB-të shpesh janë...

 • Pllakat e qarkut të printuar Prodhim
  • 09 gusht 2021

  Nëse po pyesni se çfarë janë saktësisht tabelat e qarkut të printuar (PCB) dhe si prodhohen ato, atëherë nuk jeni vetëm.Shumë njerëz kanë një kuptim të paqartë të "Pllakat e Qarkut", por në të vërtetë nuk janë ekspertë kur bëhet fjalë për të qenë në gjendje të shpjegojnë se çfarë është një Pllakë e Qarkut të Shtypur.PCB-të zakonisht përdoren për të mbështetur dhe lidhur elektronikisht komponentët elektronikë të lidhur me tabelën.Disa provime...

 • Laminimi me PCB
  • 13 gusht 2021

  1. Procesi kryesor Browning→hapur PP→pararregullim→layout→ shtyp-përshtat→çmonto→formë→FQC→IQC→paketë 2. Pllaka speciale (1) Materiali PCB me tg të lartë Me zhvillimin e industrisë së informacionit elektronik, aplikacioni fushat e tabelave të printuara janë bërë gjithnjë e më të gjera, dhe kërkesat për performancën e tabelave të printuara janë bërë gjithnjë e më të larmishme.Përveç performancës së...

 • Indeksi krahasues i përcjelljes së PCB
  • 19 gusht 2021

  Rezistenca përcjellëse e petëzuar të veshur me bakër zakonisht shprehet me indeksin krahasues të përcjelljes (CTI).Ndër vetitë e shumta të laminateve të veshura me bakër (shkurtimisht, laminatet e veshura me bakër), rezistenca gjurmuese, si një indeks i rëndësishëm sigurie dhe besueshmërie, është vlerësuar gjithnjë e më shumë nga projektuesit e pllakave të qarkut PCB dhe prodhuesit e pllakave të qarkut.Vlera CTI është testuar në përputhje me...

 • Madhësia e bllokut PCB
  • 25 gusht 2021

  Gjatë projektimit të pllakave PCB në dizajnin e pllakës PCB, është e nevojshme të dizajnohen në mënyrë rigoroze në përputhje me kërkesat dhe standardet përkatëse.Sepse në përpunimin e patch-it SMT, dizajni i bllokut PCB është shumë i rëndësishëm.Dizajni i jastëkut do të ndikojë drejtpërdrejt në saldimin, qëndrueshmërinë dhe transferimin e nxehtësisë së komponentëve.Ajo lidhet me cilësinë e përpunimit të patch-it.Atëherë çfarë është kompjuteri...

 • Bakër rrjetë, bakër i ngurtë.Cila?
  • 27 gusht 2021

  Çfarë është veshja e bakrit?E ashtuquajtura derdhje e bakrit është përdorimi i hapësirës së papërdorur në PCB si sipërfaqe referimi dhe më pas mbushja e saj me bakër të ngurtë.Këto zona bakri quhen gjithashtu mbushje bakri.Rëndësia e veshjes së bakrit është të zvogëlojë rezistencën e rezistencës së telit të tokës dhe të përmirësojë aftësinë kundër ndërhyrjes;zvogëloni rënien e tensionit dhe përmirësoni efikasitetin e furnizimit me energji elektrike;nëse ajo...

 • Si të kontrolloni shtrembërimin dhe kthesën e bordit të qarkut
  • 30 gusht 2021

  Deformimi i tabelës së qarkut të baterisë do të shkaktojë pozicionim të pasaktë të komponentëve;kur pllaka është e përkulur në SMT, THT, kunjat përbërëse do të jenë të parregullta, gjë që do të sjellë shumë vështirësi në punën e montimit dhe instalimit.IPC-6012, SMB-SMT Pllakat e qarkut të printuar kanë një shtrembërim ose kthesë maksimale prej 0,75%, dhe pllakat e tjera në përgjithësi nuk e kalojnë 1,5%;shtrembërimi i lejuar (dyfish...

E drejta e autorit © 2023 ABIS CIRCUTS CO., LTD.Të gjitha të drejtat e rezervuara. Fuqia nga

Mbështet rrjeti IPv6

krye

Lini një mesazh

Lini një mesazh

  Nëse jeni të interesuar për produktet tona dhe dëshironi të dini më shumë detaje, ju lutemi lini një mesazh këtu, ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt që të mundemi.

 • #
 • #
 • #
 • #
  Rifresko imazhin